Creavorm staat voor vakmanschap en een kwaliteitsproduct. Bij ons kunt u terecht voor inbouwkasten, garderobekasten, maatkeukens, haardkasten, boekenkasten, interieur voor kantoor, badkamer, of woon- en slaapkamer. Noem maar op!

Wij zijn ook vormgevers die met de klant meedenken. Architecten en ontwerpers vinden in ons een partner om complexe projecten perfect uit te voeren. We onderscheiden ons door onze uitgebreide kennis van materialen, techniek en afwerking; dekkend gelakt, geborsteld, geolied of gepolitoerd, met leer bekleed of voorzien van zijde, bij ons is alles handmade en tailormade.

Constructieweg 11
3641 SB Mijdrecht

0297 24 18 48
info@creavorm.nl

Als kleine jongen bouwde ik al hutten, vlotten, bedden, houten karren, boten, noem maar op. Timmeren en bouwen, het zat al heel jong in mijn bloed. Wat als hobby is begonnen, is mijn passie en beroep geworden.

Creavorm is in de eerste plaats meubelmakerij. Met ambachtelijk vakmanschap maken we voor iedere opdrachtgever interieurs op maat. Ik let dan op de verhoudingen, de sfeer, het detail; ik wil dat alles klopt. Zo ontstaan ruimtes die rust en tijdloze schoonheid ademen. Op een natuurlijke manier passend bij de architectuur, omgeving en het karakter van onze klanten; een gelukkige plek om te leven.

Ik probeer altijd dingen te vinden waar de klant waarde aan hecht, een gevoelswaarde of voorwerpen waar een verhaal aan zit. Dit kan bijvoorbeeld een erfstuk zijn, objecten waartussen iemand zich graag begeeft of juist een bepaalde levenswijze. Deze levenswijze of de objecten worden dan het uitgangspunt waar ik mijn ontwerp op richt. Op deze manier pakt elk resultaat anders uit, passend bij het uniek zijn van ieder persoon.

Ari Bocxe - Creavorm

“Wij zijn een zeer creatief en gemotiveerd bedrijf. U heeft een wens op gebied van interieur: Wij realiseren het!”